Hvordan gør et vikarbureau det nemmere at være virksomhed?

Hvordan gør et vikarbureau det nemmere at være virksomhed?

Hvordan gør et vikarbureau det nemmere at være virksomhed?

Vi kan alle relatere til, at have en vikar i grundskolen. Ofte en ung fyr eller kvinde, som skulle tjene nogle nemme penge, på at sætte drengene til at spille fodbold og pigerne tid til at passe dem selv, med andre ord, de sad bare på lærernes stol som en anden regent, mens personen lod tøjlerne slippe, så vi kunne passe os selv. Det fungerer lidt anderledes i det private erhverv.

Lad os lege, at vi ejer EJER TOMS chokolader og at vores produktion ligger centralt placeret midt i Valby. En dag sker det, som bare ikke må ske, 6 af vores 8 ansatte, som normalt, står og holder øje med maskinen, har alle fået madforgiftning, fordi de har spist af de samme rejer aften før. Vi kan ikke producere, med kun fire hænder på maskinen og vi kan ikke bare gå ud på gaden og ansætte nogen, hvad kan vi så gøre? Vi skal bruge nogen nu og bare indtil de andre er klar til, at vende tilbage til arbejdspladsen, så vi Googler vikarbureau København i søgefeltet og finder resultater. Der finder vi ud af, at Google er svaret på alt og det er muligt at hyre en vikar, i både mindre og længere perioder. Så kan de 2 ansatte, som ikke er blevet syge, hjælpe og vise de vikar, hvordan tingene skal klares. Katastrofen er afblæst og vi levede lykkeligt til vores dages ende.  

En lille historie, som beskriver det praktiske i, at der findes mennesker derude, som kan få arbejde gjort uden større komplikationer. Unge som gamle mennesker, med frie hænder der er klar til at hjælpe og putte et ærligt stykke arbejde i en virksomhed, som de ikke kender noget til. Man bliver nødt til at forberede sig på det værste og altid have en plan b i baghånden og hvis den ikke virker, så er der altid vikar derude, som kan få arbejde gjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *