Et lidt bedre liv med smartere fakturering

Et lidt bedre liv med smartere fakturering

Hvis du har en virksomhed, eller sidder i regnskabsafdelingen i en virksomhed, vil du kunne nikke genkendende til det. At fakturere sine kunder kunne godt gøres både smartere, nemmere og mere sikkert. Alt for mange gange, når man blot sender en faktura vedhæftet en normal e-mail, sker der ikke særlig meget ved det. Modtageren glemmer den, og så går dialogen død der, indtil man sender en rykker. Det må kunne gøres smartere, har du nok tænkt. 

Har du overvejet e-Boks? 

Nu tænker du nok: “e-Boks? Hvad har det med min fakturering at gøre?”. Men det kan faktisk give rigtig god mening for mange virksomheder at anvende e-Boks til at fakturere sine kunder. Og årsagerne er simple: 

  • Det er nemt 
  • Det er sikkert 
  • Det minimerer risikoen for fejl 

Ved at implementere en sikker måde at fakturere dine kunder på, hvor de faktisk kan betale direkte i e-Boks, sender det både et signal om professionel håndtering af jeres fakturering, og du får en sikker og nem løsning til denne håndtering.  

Fakturering kan optimeres 

Det kan være du føler, at det ikke er nødvendigt med en optimering af din virksomheds måde at fakturere kunder på. Men sandheden er, at det er interne processer som denne, der er meget manuel og tidskrævende samt ikke 100% sikker, som skal optimeres på og forbedres konstant.  

Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at en mere professionel og bedre struktureret måde at fakturere dine eller jeres kunder på, vil kunne gavne din eller jeres virksomhed helt vildt. Det handler om at give kunden en god oplevelse, så de vil forblive kunder eller henvise nye kunder til jer. Hvis en kunde føler, at der er taget godt hånd om deres betaling i et sikkert, professionelt 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *