Apps gør vores liv lidt bedre (og nemmere)

Apps gør vores liv lidt bedre (og nemmere)

De er en integreret del af vores hverdag, som vi efterhånden nok tager lidt forgivet. De fleste af os tænker slet ikke over, hvor meget de betyder for vores liv og dagligdag. Det er selvfølgelig apps, der er snak om her. Apps er nemlig de små ikoner på vores smartphone, som hjælper os med at effektivisere og forbedre vores hverdag.  

Livet uden apps 

Men hvordan så vores hverdag egentlig ud uden vores apps? Det er ikke så længe siden endda, at dette var realiteten, men det føles for mange nok som en evighed siden. Taget i betragtning, at den første iPhone kom til i 2007, som var den der for alvor revolutionerede smartphones og brugen af apps, så er der sket meget her op til 2020.  

Det er svært at forestille sig, at man ikke bare kan swipe en bankoverførsel på MobilePay, tjekke Facebook og Instagram lige fra telefonen eller at man kan tracke sin træning og løbeture mere præcist end nogensinde før. Apps er blevet så fast en del af vores hverdag og rutiner, at bare tanken om at skulle leve uden dem nærmest er skræmmende.  

Et lidt nemmere liv med apps 

Så vi kan godt blive enige om, at vores liv bare er lidt (eller meget) nemmere med apps. Men hvordan kan det være, at udviklingen er gået så hurtigt i den retning? Det vil der naturligvis være mange bud på, men et bud kunne være, at apps og app udvikling er blevet langt mere normalt i dag end det var før i tiden. Det er i dag nemmere for private virksomheder at bidrage til denne ufattelige udvikling ved at tilbyde app udvikling og andre ydelser, som gør det nemmere for de virksomheder med idéerne til appsne at eksekvere på dem.  

Og som du nok kan gætte ud fra indholdet af denne artikel, så er apps med al sikkerhed kommet for at blive. De er så integreret del af vores liv nu, at vi ikke lige umiddelbart kan gå i den modsatte retning igen. De er på vores telefoner, tablets, ja selv vores ure. Det er en fantastisk udvikling, der blot understreger menneskers evne til at udvikle sig og tilegne sig ny viden og nye teknologier.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *