Få et lidt flottere hjem med dette trick

Få et lidt flottere hjem med dette trick

Danmark har altid været anerkendt rundt omkring i verden for at have en helt unik, minimalistisk stil i forbindelse med indretning og møblering af vores hjem. Vi har gennem tiden haft mange ikoniske designere, arkitekter og kunstnere, som alle har bidraget til den stærke historiske arv, vi har den dag i dag. Gennem nyere historie har vi oplevet mange trends og diller i forbindelse med indretning, men en af de nye, som hitter stort i dagens Danmark, er helt særlig. 

Råt twist til minimalistisk indretning 

Denne trend, som i dag er vildt populært blandt danske indretnings-entusiaster, er noget, som bryder den ellers 100% stilrene indretning og minimalistiske stilart en smule. Det bringer noget råt ind i det rum, hvor man vælger at anbringe det, og giver derved rummet noget mere karakter. Det vi snakker om, er naturligvis basebeton. Basebeton er en microcement, som anvendes ved, at man påfører et tyndt lag af dette på en væg, et gulv eller en bordplade (eller en overflade generelt), som giver overfladen et tyndt og glat ydre, der ser både rustik og råt ud.  

Basebeton fås i mange farver 

Basebeton er som sagt lidt af en trend inden for dansk indretning. Folk er vilde med den karakter, det kan give en hvilken som helst overflade. Hvis du tænker, at du da aldrig ville have det, der ligner en cement væg eller et cementgulv, så kan du være helt rolig. Basebeton fås nemlig i en lang række forskellige farver. Derfor kan du med garanti finde lige akkurat den farve, der vil passe bedst til dit hjem. Hvad end det skal bruges i soveværelse, på badeværelse, i stuen, børneværelset, bryggerset, køkkenet eller noget helt andet, så er der med garanti en farve til netop dit behov.  

Hvorfor basebeton er så populært 

Som det er med så mange andre trender også, så er basebeton på meget kort tid blevet rigtigt populært. Årsagerne til dette kan naturligvis være mange forskellige, men der er noget, som tyder på, at det særligt er to ting, der gør det til så populær en trend, som det er i dag. 

Den første er naturligvis æstetikken ved det. Det er bare virkelig flot til et rum og bryder den her meget minimalistiske stilart, som danskerne ellers er kendt for, på en god måde vel at mærke. Danskernes hjem er generelt meget hvide, og en rå væg, gulv eller bordplader, i en af de farvenuancer, som man kan få basebeton i, giver bare karakter.  

Den anden årsag til, at det er blevet så populært, kan være, at det er lettere tilgængeligt end nogensinde før. Flere og flere begynder at sælge basebeton og microcement på nettet, så udbuddet er rigtig højt og synligheden er stor.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *